Preaload Image
image1

Varga Fanni Sára

Skublics Imre Lovasklub

Winnetou

2017 Stílusbajnoka Kezdő Póni 1 kategóriában

2007.08.05-én születtem, 10 éves vagyok. Székesfehérváron a Tóvárosi Általános Iskola tanulója vagyok, sport tagozaton, 4. osztályba járok. 4 éves korom óta lovagolok a Skublics Imre Lovasklub tagjaként, 5 éve kezdtem versenyezni futószáras versenyszámokban. Edzőm Heilig Anita, az édesanyám.

Winnetou nevű lovam tavaly februárban került hozzánk, azóta dolgozunk együtt. Ő egy viszonylag fiatal póni, 6 éves. Még rutintalan, mi kezdtünk el vele versenyezni. Tavaly még kizártak az Országos Bajnokságon, mert megrettent a tribün, a közönség, a reklámok láttán, de mivel nagyon jó fejű kis lovacska idén együtt lettünk stílusban Országos Bajnokok és a díjlovagló bajnokságban bronzérmesek! Imádom őt! Jövőre remélem még tudok vele versenyezni, talán nem növöm ki, bár a következő lovacskám is megvan már, vele is szeretnék a következő évben versenyezni!

Jó előképzés az öttusára, hiszen én öttusában is szeretnék versenyezni, jelenleg két tusában indulok /úszás+futás/. Lovaglásban szeretnék még sok szalagot, kupát gyűjteni a Póni Klub versenyein!