Preaload Image
image1 (2)

Sziráki Bíbor Virág

Szilaj Lovas Park

Ibiza

2017 Haladó Díjlovagló Bajnoka Ifi kategóriában

Sziráki Bíbor Virágnak hívnak, 17 éves vagyok. Változatlanul a Gödöllői Református Líceumban tanulok, immáron ötödik éve. Kedvenc tantárgyaim köre a matematikára szűkült, jelenleg ezzel kapcsolatban tervezem a továbbtanulást.

Második bajnoki címemhez is a Szilaj Lovas Park csapata segített hozzá, edzőm változatlanul Gerecs Zsófia. Számomra nagyon fontos a támogatása, bíztató szavai mindig reményt adtak a nehéz időkben is. Elmondhatatlanul hálás vagyok, hogy ennyit tanulhattam tőle.

Ebben a szezonban sajnos kevés minősítő versenyen tudtunk részt venni, egészen pontosan kettőn. Ezeken Ibiza a legjobb formáját hozta, mint mindig. Az idei győzelem emiatt meglepetés volt számomra, nem sejtettem, hogy ilyen szépen helyt tudunk állni. Úgy gondolom, hogy egyfajta megkoronázása volt az elmúlt három évnek.

Rövidtávú céljaim között szerepel a rajtengedély-vizsga letétele, amire ebben az évben nem volt alkalmam. A távolabbi terveket illetően még nincs konkrét elképzelésem, de a lovaglás művészetét a lehetőségeimhez képest minél jobban szeretném elsajátítani.