Preaload Image
IMG_3244

Szántai Szonja

Szentendrei Lovasklub SE

Fortuna

2021 Előkezdő Díjlovagló Bajnoka Előkezdő Gyerek kategóriában

Szántai Szonja vagyok, 12 éves és a Szentendrei Lovas Klub SE lovasa. A Fodros Általános Iskola tanulója vagyok. Rendszeresen 4 éve lovagolok, de előtte is érdekeltek már a lovak.

Idén kezdtem a versenyzést, díjlovaglásban és futószár 2 kategóriában. Fortunával januárban kezdtünk el együtt dolgozni. Eleinte nem igazán ment minden úgy, ahogy szerettem volna, de 4-5 hónap után már egyáltalán nem bántam, hogy elkezdtem őt lovagolni. Főként díjlovagoltunk együtt, de volt vele néhány ugró edzésem is. Nagyon örültem a bajnoki címnek, hiszen Fortunával az eddigi versenyeken általában 4.-ek lettünk. Fortuna rengeteget tanított nekem, és szerencsésnek érzem magam, hogy egy ilyen lovat lovagolhattam.
A jövőben szeretném folytatni a versenyzést, és felnőtt koromban is szeretnék foglalkozni a lovakkal. Később majd szeretnék militaryzni is.
Köszönöm a felkészítést edzőimnek, Soha Glóriának és Szőke Katának. Már most rengeteget tanultam tőlük, és remélhetőleg még fogok is. Jövőre Rain Dance-szel folytatom a versenyzést.