Preaload Image
DSC_0064-1

Stikl Vivien

Kisherceg

2021 Kezdő Stílusbajnoka Póni 2 kategóriában
2021 Kezdő Díjugrató Bajnoka Póni 2 kategóriában

Stikl Vivien vagyok 12 éves. Kaposváron a Kodály Zoltán Ált. Iskola Toldi Ltp. tagiskolájába járok 6. osztályba.

Még kicsi voltam amikor a vásárban kezdtem 3-4 évesen a lovaglást, ami jó sokáig vasárnapi program volt. 7 évesen kezdtem el rendszeresen lovagolni. 8 évesen kerültem a Kaposvári Korona Póni Klubhoz, edzőm Vucskics Kata volt. Megismertette velem a díjlovaglást. Ott kezdtem a versenyzést és többször kerültem a dobogó 1. helyére vagy a közelébe. Ezúton is nagyon szépen köszönjük a sok segítséget és támogatást, amit kaptam mint edzőtől és a klubtól.

Nagyon vonzott a díjugratás ezért saját ló vásárlása után elkezdtem a díjugratás alapjait. 3,5 év után istállót váltottunk. Simonfára kerültem Csajághy Lászlóhoz. Pár hónap múlva eladtuk a saját lovunkat és kibéreltünk egy igazi kisördögöt a Kisherceget. Ő egy ízig vérig póni.

Kisherceggel kezdtük 2021-es év elején a versenyzést díjugratásban. 2021 nyarán sikeres REV vizsgát tettem. 2021 nyarán több felkészítő versenyen vettem részt az összeszokás érdekében. Idén az utolsó pillanatban elindultam póni klubos versenyeken és minősültem az OB-ra. Balatonvilágoson az OB-n kezdő póni 2 kategóriában indultam stílusban életemben először, ahol 1. lettem. Következő napon elhoztam egy 3. helyet, utolsó nap pedig ismét 1. lettem hibátlan pályával, amivel elnyertem a bajnoki címet. Jövőben szeretném folytatni pónimmal a versenyzést. 2022-ben szeretnék minél többször a dobogón állni.