Preaload Image
14522965_544471535760777_3058088764538957241_n

Sárosi Réka

Berri Sport Egyesület

Cheyenne

2016 Kezdő Díjlovagló Bajnoka Gyerek kategóriában

Sárosi Réka Noémi a teljes nevem. 13 éves vagyok és a Pál Apostol Katolikus Általános Iskola és Gimnázium tanulója vagyok. Hét éve foglalkozom a lovaglással a Berri Sport Egyesületben.

Mindig is nagyon közel álltak a szívemhez a lovak, így nem is volt kérdés mi a nekem való sportág. Az egészben az a legjobb, hogy ez nem csak a sportról szól, ez egy életforma egy nyugalomforrás. Ha lóra ülök teljesen kitisztulnak a gondolataim, mindenre meglelem a megfelelő választ, együtt mozgok a lóval, egy ütemre dobban szívünk, kecsesnek és fenségesnek érzem magam miközben a ló vágtázik velem. Egy leírhatatlan, szavakba nem foglalható érzés jár akkor át, erről csak annyit tudok mondani: ezt át kell érezni mindenkinek.

De mégis csak akkor a legjobb, ha a kedvenc lovamon lovagolhatok. A gyönyörű tarka jószág kinézetével is erőt, megnyugvást és magabiztosságot sugall. Cheyenne a neve, de én csak Tarinak becézem. A versenyeken rendkívül segítőkész, apró jelzésivel kommunikál, amiből azonnal megtudom mit szeretne mondani. Imádja a gyerekeket, nem is csoda hisz mindig gyerekek között van. Nagyban hozzátesz a sikereimhez, de semmire se mennék az én csodás edzőm nélkül.

Vadócz Katalin készít fel a versenyekre szívvel, lélekkel. Nélküle nem tartanék ott, ahol most, és remélem a jövőben is sokat fogunk még együtt felkészülni. Ha már a jövőről beszélünk, mindenképpen folytatni fogom a lovaglást amíg csak tehetem, célom, hogy minél színvonalasabb, magasabb szinten űzhessem. A lovakkal szeretnék foglalkozni, valami hozzájuk kapcsolódó foglalkozást képzelek magamhoz, de még nem tudom, hogy mit is. De abban biztos vagyok, hogy soha nem fogom hagyni, hogy ne legyen időm a lovaglásra. A lovak örökké első helyen lesznek a szívemben.