Preaload Image
4

Rébitz Fanni

Szent László Király LE

Hosszú

2016 Előkezdő Díjlovagló Bajnoka Ifi kategóriában

Rébitz Fanninak hívnak, 14 éves vagyok. Budapesten, a III. kerületi Dózsa György Általános Iskola 8.b osztályába járok.

Óvodás koromban szerettem bele a lovaglásba, megfogott a lovak szépsége, szeretete. Akkor még egy másik lovardába jártam, pár év kihagyás után találtunk rá szüleimmel a Szent László Király Lovas Egyesületre, ahol 10 éves korom óta lovagolok. Itt egy jó hangulatú kedves csapatban, remek edzőkkel fejleszthetem a tudásom. Az edzések és lovas táborok alkalmával nem csak a lovaglás szeretete, hanem a lóról való gondoskodás is részévé vált az életemnek.

Edzőim Géczi Orsolya és Obermayer Ferenc, akiknek ezúton is szeretném megköszönni az egész éves oktatást. Orsival sokat gyakoroljuk a részfeladatok minél pontosabb végrehajtását, míg Feri a sok éves tapasztalatával segít a lovaglás legapróbb részleteinek az elsajátításában.

Lovam, Szikra (Hosszú) egy 14 éves pej herélt, végtelenül nyugodt ló, ő az egyesület tulajdona. Egy éve lovagolok rajta, ez idő alatt jól összeszoktunk, neki köszönhetem sok dobogós és az országos döntő első helyezését is. Remélem egy kategóriával feljebb jövőre is sikerül jó helyezést elérnem, persze az egyesület, a szüleim és a barátaim támogatásával, amit nagyon köszönök nekik.

Tervem, hogy jövőre felvételt nyerjek egy III. kerületi gimnáziumba, majd egy főiskolára. Később szeretnék lovakkal és gyerekekkel foglalkozni, esetleg, mint lovas terapeuta. A jövőben szeretném fejleszteni a tudásomat, mind a lovaglás, mind a lovak képzése terén. Pár év múlva szeretnék egy saját lovat, amikor már több időm lesz vele foglalkozni.