Preaload Image
IMG_4334

Pálmai Laura

Szentendrei Lovasklub SE

Rain Dance

2021 Kezdő Díjlovagló Bajnoka Ifi kategóriában

Pálmai Laura vagyok, 14 éves. Szentendrén élek, Szent András Katolikus Általános iskolába járok. 7 éve kezdtem lovagolni, először hobbi szinten majd versenyezni kezdtem. Az első pillanat óta húzott a versenyzés felé a szívem.

3 éve dolgozunk együtt szeretett lovammal Rain Dance-el. Elmondhatom, hogy ő az a ló aki eddig a legtöbbet tett hozzá a tudásomhoz. 2 éve kezdtem el a díjugratást. Danny nagyon együttműködő ló, az elejétől kezdve nagyon odafigyelt rám amikor a hátán ültem. Igaz nem zökkenőmentesen indult közös munkánk, de egy kis idő elteltével teljesen összerázódtunk. Sajnos idén elválnak útjaink, de úgy gondolom, méltóképpen zártuk le a közös munkánkat egy bajnoki címmel. Ezután is ugyanúgy fogok figyelni Dannyre, gondoskodni fogok róla, hiszen ő az a ló akit soha nem szeretnék elfelejteni. Remélem ez a  csodapaci a következő gazdájának is ilyen szuper élményeket fog szerezni, és megtalálják majd a közös hangot.

A jövőben szeretnék rajtengedély vizsgát szerezni és military versenyeken részt venni Kowalsky-val a nagy lovammal, hiszen ez már egy nagyon régi álmom, hogy egyszer eljussak odáig. Köszönöm szépen a felkészítést Szőke Katának és legfőképen Soha Glóriának, aki lehetővé tette, hogy a legjobbat hozzam ki magamból, és hitt bennünk.