Önkéntes munka

JELENTKEZZ PÓNI KLUB ÖNKÉNTESNEK!

A Póni Klub lehetőséget biztosít érdeklődő fiatalok számára, hogy megismerjék milyen is a versenyrendezés és a versenyiroda működése, illetve hogy a kötelező iskolai közösségi szolgálat óráit a Póni Klub versenyein, edzőtáborain töltsék le.

Az önkéntes munka kiváló lehetőség a fejlődésre, hiszen más lovasokat, bírókat figyelve és hallgatva új dolgokat lehet elsajátítani.

Feladatok

Az írnok legfőbb feladata a pontozólap vezetése: a díjlovas/futószáras bíró megjegyzéseit és a részpontokat papírra veti. Az Eprotokol bevezetése óta ez már digitális pontozólapon történik.

Az írnokoskodás egyben nagyszerű alkalom, hogy ellesd, hogyan is zajlik a díjlovagló programok bírálata!

A lapszedő feladata, hogy a pontozólapokat díjlovas/futószáras bíró asztalától eljutassa a versenyirodára.

Két négyszög és egy futószáras kör mellet egyben a napi edzést is letudhatod!

Ha már kiskorodban is szerettél legózni, akkor ez a megfelelő munka a számodra! A pályaszolgálat felel a díjugrató pálya felépítéséért, a rudak visszarakásáért, illetve egyben ők a starterek is.

Ha érdeklődsz a díjugratás iránt, akkor ezen a poszton sokat tanulhatsz a pályaépítőtől!

Középiskolai közösségi szolgálat

Tudtad, hogy az iskolai közösségi szolgálatot a Póni Klub versenyein is teljesítheted?

A Póni Klub számomra egy szuper lehetőség, hogy azonos érdeklődési körű embereket ismerjek meg, például egy edzőtáborban, sokat tanuljak és kipróbáljam magam egy-egy versenyen, ahol mindig nagyon jó a hangulat.
Nekem az egyik legfontosabb dolog az életemben a lovaglás, szeretnék felnőttként is foglalkozni vele. A Póni Klub ad lehetőséget a versenyzésre, fejlődésre. A versenyeken találkozhatok a barátaimmal, megismerkedhetek másokkal. Nekem nagyon fontos a Póni Klub, örülök, hogy a tagja lehetek és mivel csak 12 éves vagyok, szerencsére még rengeteg időt tölthetek el itt.