Preaload Image
O_Annabell

Obermayer Annabell

Szent László Király LE

Dominó

2019 Előkezdő Díjlovagló Bajnoka Előkezdő Gyerek kategóriában

Obermayer Annabell vagyok, a csobánkai Szent László Király Lovas Egyesület Póni Klub csapatának tagja.
Már 2 évesen lovak közt lehettem, szüleim szerint a sport nagyon fontos, a lovassport pedig különleges képességeket fejleszt.
Ebben a lovardában nagyon jó barátaim lettek, jó közösség alakult ki a gyerekek, szüleik, edzők között. Mindenben együtt döntünk.
8 évesen voltam életem első Póni Klub versenyén. Nagyon megtetszettek a lovasversenyek, a közös készülés a többiekkel és többiekért való izgulás. Mi vagyunk az első versenyzők a csobánkai lovardában.
4 éve olyan sok gyerek szeretett volna a Póni Klub versenyein indulni, hogy a vezetők felvettek egy nagyon jó edzőt, ő az én edzőm is Géczi Orsolya. Nagyon türelmes és kedves, mindenben segít. Jó edzéseket tart, minden edzés más, egy-egy feladatot nagyon sokféleképpen tud elmagyarázni és végrehajtatni. Minden gyerekre és lóra különösen figyel.
Tavaly nyáron kapott a Póni Klub csapat egy új lovat, aki részben a sajátom is. Ő egy 7 éves párductarka póni. Nagyon különleges nem csak a kinézete miatt, hanem mert a viselkedése is rendkívüli. Én neveztem el Dominónak.
2018-ban Futószár 2 versenyszámban lovagoltam. 2019-ben kezdtem díjlovaglásban és Futószár 3 versenyszámban versenyezni. Nagyon örülök, hogy mindkét kategória bajnoka lettem idén 11 évesen.
Nagyon hálás vagyok csapattársaimnak, edzőimnek és szüleimnek, de legfőképp Dominónak, hogy segítettek elérni ezt az eredményt.
Heti 3 edzésem van, de mivel közös a ló, nem csak vele edzem, nem mindig csak őt lovagolom. Ennek sok előnye van, de hátránya is, mert őt szeretem a legjobban, ennek ellenére csak 1-2 alkalommal tudok vele edzeni.
Dominó mellet van egy kutyám is, akit Cukinak hívnak.
Budapestre járok iskolába, az Alternatív Közgazdasági Gimnázium általános iskolájába.
Pomázon lakom, itt hetente kétszer zeneiskolába járok, ahol zongorázom.
A jövőben szeretnék még jobban megtanulni lovagolni és díjugratásban is versenyezni.