Preaload Image
F3DCE1BE-5E84-4D0E-A716-2E60FE723DAD

Miskei Léna

Zsanai Lovas SK

Royal

2021 Haladó Díjugrató Bajnoka Nagy ló kategóriában

A nevem Miskei Léna és a Póni Klub Országos Bajnokságon, haladó díjugrató versenyszámban a három nap alapján ebben az évben enyém lett a legjobb eredmény.

 14 éves vagyok és Kiskunhalason élek. Itt tanulok a Bibó István Gimnáziumban és itt is lovagolok Husz Alexandránál és Kiss Zoltánnál a Zsanai LSK színeiben. Nagyon szeretek ide járni, mert a hosszú iskolai napok után nagyon nagy megnyugvás kijárni ide és csak arra koncentrálni, amit szeretek. 

4 éve kezdtem ezt a sportot és 2020-ban kezdtem el versenyszerűen ugrani. Először itt a Póni Klubban és felkészítő versenyszámokban indultunk, majd 2021 áprilisában megcsináltam a REV-et és azóta kezdő lovas pályákon indulok.  

Lovam neve Royal. Ő egy 2003-as Magyar sportló. Rendkívül aranyos ló, a bokszban és a pályán is. 2020 novembere óta dolgozunk együtt és ennyi idő alatt szerintem kijelenthetem azt, hogy rendesen összeszoktunk. Nagyon sokat köszönhetek neki. 

Lovaglás szempontjából a jövőben szeretném folytatni a versenyzést ameddig tudom és az eddigiekért viszont nagyon hálás vagyok a szüleimnek, az edzőimnek és mindenkinek aki támogatott. 

Tanulmányaim szempontjából még pontos elképzelésem nincs, de a lovaknak az életemben mindig fent lesz tartva egy hely.