Preaload Image
Maráczy Gréti_Penny_PK OB_2020

Maráczy Gréta

BZ Póniklub

BZ Bony

2020 Kezdő Stílusbajnoka Póni 2 kategóriában

Maráczy Gréta vagyok, a BZ Póniklub lovasa. Az edzőm Dr. Bogár Orsi, akinek sokat köszönhetek.

Óvodás koromban kezdtem lovagolni Pasaréten, első lovamat 7. születésnapomra kaptam. Most a Bosnyák Lovasudvar két lovát lovagolom: BZ Bony és BZ Penny kancákat.

A Póni Klubban (egyetlen korábbi kísérletet leszámítva) 2019-ben kezdtem versenyezni díjlovaglásban. Díjugratásban 2020-ban indultam először, és már örülhettem is a kezdő stílusbajnoki eredménynek Bonyval, Pennyvel pedig bronzérmet szereztem a kezdők között összesítésben.

Nagyon szeretem az állatokat. Még csak 13 éves vagyok, de állatorvosnak készülök, amelyhez remek terepet nyújt a lovarda a rengeteg állattal és a ténnyel hogy az edzőm maga is gyakorló állatorvos. Állatból otthon is akad elég akiken gyakorolni lehet: a kutyám Dugó és a cicák Zserbó és Balaam.

A második kerületi Fillér Utcai Általános Iskola végzős diákja vagyok. Az iskola és a lovaglás szenvedélye mellett jut idő még zongora tanulmányokra is a Járdányi Pál Zeneiskolában.

Kedvencem a tereplovaglás, legjobban a lovastusát szeretem. Még idén indulni fogok military versenyen és igyekszem minél jobban fejlődni ebben a sportágban.