Preaload Image
received_741740322638336

Major Lilla Mercédesz

Sziget SE

Lord

2015 Díjlovagló Csapatbajnoka

Major Lilla Mercédesznek hívnak, 15 éves vagyok és a Dobó Katalin Gimnáziumba járok Esztergomban, a 9. nyelvi előkészítős osztályba.
2009-ben kezdtem el lovagolni, már akkor is a Sziget SE-nél. Az edzőm Hurme Satu, aki szerintem remek edző és tanár. Rendszeresen vannak elméleti órái is a lovaglásról.

A lovamat Lordnak hívják, ő egy magyar sportló herélt, már 2 éve dolgozom vele és többnyire sikeresen. Néha kissé makacs, de szépen dolgozik. Szeretnék vele minél több versenyre is eljutni, főleg a military szakágban. A rajtengedély-vizságmat már tavaly letettem, és már készülünk a jövő évi szezonra.

A gimnázium elvégzése után egy orvosi egyetemet szeretnék megcélozni és állatorvosnak vagy gyerekorvosnak szeretnék tanulni, ezt még nem döntöttem el. Minél több nyelvből szeretnék felsőfokú nyelvvizsgát és emeltszintű érettségit letenni.

Az egyesületünk véleményem szerint nagyon összetartó és jó lovas csapat. A versenyeken mindig mindenki segít, akár lovas, akár szülő, amiben tud. Segítjük a kisebbeket, akár úgy, hogy elmondjuk nekik saját tapasztalataikat azzal a lóval, ami esetleg problémás a számukra, ill megtanítjuk őket a táborokban minél több és hasznos dologra. A versenyeken mindenki a legtöbbet kihozza ki magából, ez nem is kétség. Kisebb és nagyobb lovasaink is remek teljesítményt nyújtanak a versenyeken.