Preaload Image
lara1

Krepcsik Lara

Öregkő Lovasai Egyesület

Dora D’or

2020 Kezdő Díjugrató Bajnoka Póni 2 kategóriában

Krepcsik Lara vagyok, 9 éves, 4. osztályos tanuló. A lábatlani Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulója. Kitűnők a tanulmányi eredményeim.

Nyergesújfalun lakom, és ide is járok lovagolni, az Öregkő Lovasai Egyesület csapatához. Edzőm: Sebák Andrea és Holdampf Renáta. 2 éves koromban ültem először lóra, 4 évesen már indultam életem első Póni Klubos versenyén. Nagyon szeretek lent lenni a lovardában, imádom,  életem a lovak, jó a társaság, sok barátnőm lovagol itt. Lovas táborokat szokott Andi néni tartani, ami nagyon szuper, sok mindenre megtanít minket.

5 évesen kaptam az első póni lovamat Blondyt, aki egy igazi szőkeség. 2016-, 2017-ben  Póni Klub Országos Versenyén: Fsz 2 Bajnok lettem vele. Elkezdtem díjlovagolni, ezért kaptam egy díjlovat: Donnát. Sajnos ő idő közben megsérült..Utána 7 évesen kaptam Zeusz lovacskámat, aki szintén póniló. 2019-ben vele is Fsz 2 kategóriában Bajnok lettem. Nagyon sokat versenyeztem vele, eredményesen, de mivel elkezdtem ugratni, és szerettem volna minden nap, szüleim megleptek egy igazi holland ugró pónilóval: Dora d’or, 11 éves. Vele nyertem meg 2020 Országos Póni Klub Bajnokságot, díjugratás kezdő póni 2 kategóriában. Itt is szeretném megköszönni, edzőmnek Sebák Andi néninek és Holdampf Reninek a felkészítést és a sok türelmet. Szüleimnek a sok támogatást és kitartást. Köszönöm mindenkinek.

Nagy koromban szeretnék Magyarország Nemzeti Lovasa lenni.