Preaload Image
_MG_2475

Kállai Csenge

Ördöglovas Póni Klub

Aramisz-B

2016 Stílusbajnoka Kezdő Nagy ló kategóriában

13 éves vagyok, 7. osztályos a II. János Pál Kéttannyelvű Iskolában. Négy éve lovagolok az Ördöglovas SE-nél, ahol eleinte pónin lovagoltam.

Tavaly Szikra hátán ülve harmadik lettem az Országos Stílusbajnokságban. Idén olyan nagyot nőttem, hogy pónival már nem indulhattam, ezért Aramisz-B lett az én lovam. Ő egy 5 éves, magyar félvér, aki nagyon kedves, bújós ló. Hetente három-négy alkalommal edzek egy-egy órát, de rendszerint sokkal több időt töltök a lovardában, hiszen lovaglás előtt és után is ápolni kell a lovakat, és nagyon szeretek köztük lenni. Sokszor a tanulnivalót is magammal viszem és a friss szalmán ülve írom a házi feladatom. Az edzőm, Menyhárt Ildikó, aki mindig biztat, ha valami nem úgy sikerül ahogyan elterveztem.

Eddig a Magyar Póni Klub Szövetség versenyein tudtam összemérni tudásomat lovastársaimmal, de hamarosan szeretném letenni a rajtengedély-vizsgát, és elindulni hivatalos versenyeken. A lovaglást sohasem szeretném abbahagyni, rendőrnek készülök, ezen belül is lovasrendőrnek, hogy egyszerre mindkét vágyam teljesülhessen.

_MG_2476