Preaload Image
4Y3A4679

Juhász Izabella

Kinder-Surprise

2021 Kezdő Stílusbajnoka Póni 1 kategóriában
2021 Kezdő Díjugrató Bajnoka Póni 1 kategóriában

Juhász Izabella vagyok 11 éves, Biatorbágyon lakom. Közel 8 éve lovagolok. Habsburg Eilikánál kezdtem el lovagolni a Sóskúti Manóknál. Egy éve lovardát váltottunk, most Kajászón a Biofarm lovardában vagyunk. Az ugró edzőm Oláh Szabolcs, a díjlovas edzőm pedig Simon Szilvia.

Ahogy tavaly, úgy idén is Kinder-Surprise nevű pónilovammal indultam az Országos Bajnokságon. Surpival közel 3 éve dolgozunk együtt, tavaly stílusbajnokok lettünk, és harmadikak lettünk a Bajnokságban, idén sikerült ismét nyerni stílusbajnokságban is, és ezúttal a kezdő ugró bajnokságban is.

Kajászón heti 5 edzésünk van, 5-ből négy díjlovas edzés, sajnos ugrani csak egyszer tudunk egy héten. A heti 5 lovas edzés mellett idén szeptembertől járok focizni is a Viadukt SE-be Biatorbágyon. Imádok lovagolni, de most nagyon kell koncentrálnom az iskolára és a tanulásra, mert be szeretnék kerülni abba az iskolába ahova a testvérem is jár. Sajnos nagyon kevés a szabad időm, így sajnos keveset tudok játszani a kutyáimmal. Hosszú távú célom, hogy szeretnék egyszer ugró championátuson indulni.