Preaload Image

Juhász Izabella

Sóskút Manók Póni Klub

Kinder-Surprise

2020 Kezdő Stílusbajnoka Póni 1 kategóriában

Juhász Izabellának hívnak, Biatorbágyon lakok és a Biatorbágyi Általános Iskola 5. osztályos tanulója vagyok. 10 éves vagyok és 3,5 éves korom óta lovagolok. Nővérem, Juhász Emma is kiskorától lovagol, így én már a babakocsiban is a lovardában voltam heti 2-3 alkalommal. Nagyon szeretem az állatokat, főleg a lovakat, szinte minden időmet a lovardában töltöm.

Lovagolni Habsburg Eilikánál kezdtem Sóskúton, és azóta is ott edzek heti 4-5 alkalommal. Az idei Póni Klub országos bajnokság volt a 3.-ik OB, amin indulhattam, tavaly még egy másik pónival mentem. Tavaly az OB utolsó napján 41 indulóból lettem első 72,2%-kal kezdő díjlovaglásban, eddig erre az eredményre voltam a legbüszkébb. Idén sikerült a kezdő ugró stílusbajnokságban az  1. helyet elérnem, ez az eddigi legjobb eredményem, életem legnagyobb kupáját kaptam, amit így utólag is nagyon köszönök. Célom a jövőre nézve, hogy amíg magasságom engedi addig kispónimmal, Kinder Surprise-zal versenyezhessek és jövőre az OB-n megint dobogós lehessek. Ha nagyobb leszek, szeretnék én is military versenyeken indulni, mint a nővérem.

Az elért eredményekért köszönetet szeretnék mondani az edzőimnek, akik nagyon sokat segítenek nekem: Habsburg Eilikának, Kriesch Enikőnek, Tuska Pali bácsinak és Frank Elemér bácsinak. Persze szüleimnek is nagyon köszönöm és a pónimnak Kinder Surprise-nak, nélkülük nem sikerült volna.