Preaload Image
_MG_9563x

Horbach Júlia

Szajkó Póni Klub

Coconut Kiss

2016 Díjlovagló Bajnoka Ifi kategóriában

Horbach Julia vagyok, 16 éves. Pécset járok iskolába, a Koch Valéria Gimnáziumba. Nehéz a sok tanulás mellett, de igyekezek minden nap kijutni a lovardába. A későbbiekben egyetemi tanulmányaimat vagy, hogy mit csinálnék szívesen a jövőben, még nem tudom, de biztosan szeretnék lovakkal dolgozni.

Lovagolni 5 éves koromban kezdtem Németországban, hobbi szinten. Napi rendszerességgel csak 4 éve, amikor Magyarországra költöztünk, és edzőmmel Sárvári Evelinnel megismerkedtem. Sokat tanultam Evelintôl, és nagyon büszke vagyok, hogy egy ilyen tapasztalt és jószívű tanárom van.

Egyesületünk, a Szajkó Póni Klub színeiben 2014-ben már sikerült megnyerni a Kezdő Díjlovagló Bajnokságot, akkori lovammal, Onixszal, aki sajnos, még abban az évben elpusztult.
Coconut Kiss-szel azóta, két éve dolgozunk együtt. Coco 8 éves, egy rendkívül domináns ló, sokszor nehéz vele, előélete sem volt túl kiegyensúlyozott, öttusalóként kezdte, de vehemenciája miatt lemondtak róla. Az elmúlt két évben nagyon sokat tanultunk, mára úgy érzem jól kiegészítjük, és megbízunk egymásban.
Hiszem, hogy a jövő még sok szépet tartogat nekünk, így együtt!