Preaload Image
_MG_8115

Hinger Andrea

Eperke Póni Klub

Prarie Roxana

2017 Kezdő Díjugrató Bajnoka Nagy ló kategóriában

Hinger Andrea vagyok, 17 éves és a Szentendrei Móricz Zsigmond Gimnázium 12. osztályos tanulója.

A lovaglás és a lovak szeretete egészen kiskorom óta az életem szerves részét képezi. 2014 decemberében kerültem Korcsogné Kovács Mónikához, ahol nagyon sok mindent tanultam, nem csak a lovaglásról, hanem a ló tiszteletéről és arról, hogyan lehet együttműködni a lovakkal úgy, hogy az mind a lovasnak és mind a lónak élvezetes legyen. Versenyezni 2015 márciusában kezdtem el az Eperke Póni Klub színeiben. Sokféle lovat volt lehetőségem lovagolni és versenyen indulni velük. Jelenleg a Satu Hurme Lovas Sportiskolában, Szentendrén vannak az edzéseink.

Prarie Roxana egy 15 éves magyar sportló kanca. Vele tettem le idén szeptemberben a rajtengedély-vizsgát is. Roxy egy csodálatos ló, vele minden akadály leküzdhetőnek tűnik. Hálás vagyok, hogy vele indulhattam a versenyen.

A jövő évtől szeretnék hivatalos versenyeken is indulni díjugratásban. De ebben az évben a lovaglás mellett a tanulásra is nagy hangsúlyt szeretnék fektetni, mivel a sikeres érettségi mellett egyetemre is szeretnék menni. Úgy gondolom, hogy ez az a sport, amibe ha egyszer valaki beleszeret, akkor soha nem tudja abbahagyni, és ezt én sem tervezem máshogyan.