Preaload Image
image1 (1)

Fórizs Lili Erzsébet

Sóskúti Manók Póni Klub

Kinder-Surprise

2017 Díjugrató Bajnoka Póni 1 kategóriában
2017 Díjugrató Csapatbajnoka

Fórizs Lilinek hívnak, a budaörsi Illyés Gyula gimnáziumba járok. Sóskúton, a Habsburg Lovardában lovagolok már 6 éve, 2013-ban kezdtem el versenyezni a Sóskúti Manók színeiben. Kinder-Surprise-zal 2 éve versenyzek. Ekkor még csak 4 éves volt és sok időbe és munkába telt, amíg idáig eljutottunk. Nem hittem volna, hogy egyszer majd nekünk is sikerül az Országos Bajnokságot megnyerni, de megcsináltuk!  Természetesen az edzőim nélkül ez nem sikerült volna. Nagyon köszönöm Habsburg Eilikának, Kriesch Enikőnek, Tuska Pálnak és Frank Elemérnek, hogy felkészítettek és mindenben segítettek.

Kinder-Surprise egy 6 éves szürke herélt póni. 3 éve kezdtem el lovagolni és az elején nem volt egyszerű, de aztán megtaláltuk a közös hangot. Az első közös versenyünk a Kincsem Parkban volt, ahol 3. helyezést értünk el. Az idei volt az első olyan Országos Bajnokság, ahol a haladó lovasokkal mérhettem össze a tudásomat és nagyon örülök, hogy ilyen jól helyt tudtunk állni. Olyan pónik ellen mentem, akik már magasabb szinten versenyeznek, de Surprise-nak ez sem jelentett gondot.

Nagyon jó érzés volt a testvéremmel Jankával és Habsburg Károllyal a dobogó tetején állni és a díjugrató csapatbajnokságot is megnyerni.