Eprotokol segédlet

  • Az eredményedet rögtön megtudhatod a startod után.
  • Az edzők egy felületen nézhetik meg a tanítványaik pontozólapjait. Nem kell többé tőlük begyűjteni a papírokat!
  • Nincs több papírhalmazban kutakodás a pontozólapod után.
  • Nem veszíted el többé a pontozólapodat, bármikor visszanézheted a profilodban!
  • Környezetbarát, mivel nem szükséges papírt használnunk a pontozás vezetéséhez.
1

A www.eprotokol.hu oldalon kattints a jobb felső sarokban található REGISZTRÁCIÓ gombra.

2

Töltsd ki az adataidat! A Póni Klubos igazolási számodat a nevezési rendszerből tudod a legkönnyebben kikeresni. (nevezes.poniklub.hu - Az eredményeidre rákeresve a neved melletti ötjegyű szám.) Miután kitöltötted az adataidat, kattints a 'Regisztráció' gombra.

3

Az űrlap kitöltése után ellenőrizd az e-mail fiókodat és kattints a rendszertől kapott válaszüzenetben található aktivációs linkre. Ezek után visszatérve az Eprotokolra, be tudsz lépni az email címeddel és a regisztráció során megadott jelszóval.

4

Az e-mail címünk megerősítése után a saját Kezdőlapunkra kerülünk, ahol már láthatjuk is az eddigi eredményeinket. Fontos, hogy csak a rendszer indulása utáni versenyek eredményei fognak csak megjelenni! (Tehát a 2022-es szezontól!) A regisztráció után a profilunkban meg kell adnunk az egyesületünk nevét. Ennek célja, hogy az edzőnk egy helyen nézhesse meg az összes egyesületi tag pontozólapját. Az egyesületünket a nevünkre kattintva a 'Profil' menüben állíthatjuk be.

5

A legördülő listából válasszuk ki az egyesületünket, majd kattintsunk a 'Frissít' gombra! Abban az esetben, ha az egyesületünk nem szerepel a listában, akkor az egyesület nevének és e-mail címének megadásával ezt az info@eprotokol.hu e-mail címen lehet kérvényezni.

1

Bejelentkezés után a kezdőlapunkon az eredményeink listájából keressük ki azt, amelyiknek a pontozólapjára kíváncsiak vagyunk és kattintsunk a 'C bíró' gombra. A verseny napján, a startunk befejeztével, a rendszerben a regisztrációkor megadott e-mail címre, értesítést kapunk az új eredményről. Itt a 'C bíró' gombra kattintva szintén a pontozólapunkhoz jutunk.

2

Az online kitöltött pontozólap a papíralapú megfelelője.