Preaload Image

Csöregi Ádám

Sziget SE

Cross

2016 Díjlovagló Csapatbajnoka

Csöregi Ádám vagyok, 19 éves, jelenleg a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karán (BGE KVIK), kereskedelem és marketing szakon folytatom tanulmányaimat, első éves hallgatóként.

Lovas pályafutásomat 3 éve kezdtem a Szentendrén található Satu Hurme Lovas Sportiskolában. Tudásomat edzőm Satu Hurme által tartott mindennapos edzések gyarapítják és csiszolják. Ezek az edzések és az egész sportba fektetett energia és idő teszi lehetővé azt, hogy évről évre, magasabb és magasabb kategóriában tesztelhetem lovam Cross (Zemplén/Viktória// Ramzes III-78) és saját tudásomat.

Lovam egy 2003-as születésű, sárga, herélt magyar sportló, akivel immáron közel 3 éve dolgozom együtt és a harmadig verseny szezont tudhatjuk magunk mögött, melyeket szerencsére igazán eredményesnek mondhatunk.

Mivel a military szakágban is versenyzek, így az egyik legnagyobb célom, hogy az Európa Bajokságon részt vehessek és képviselhessem az országunkat. Persze a lovaglás mellett, tanulmányaimra is koncentrálnom kell, amit a jelenlegi iskolámban szeretnék a diploma megszerzése után befejezni.