Preaload Image
Polish_20200922_102458042

Csöregi Dóra

Szentendrei Lovasklub SE

Hiton Hannibál

2020 Díjugrató Csapatbajnoka

Csöregi Dóra vagyok, 16 éves és az Esztergomi Dobó Katalin Gimnáziumba járok.

Óvodásként kezdtem el lovagolni Satu Hurme lovas iskolájában, eleinte csak hobbi lovasként, majd a Szentendrei Lovas Klub SE versenyzőjeként. A lovasversenyek világába még Satu Hurme vezetett be és immár harmadik éve edzőm és egyben példaképem Soha Glória kísér utamon.

A Magyar Póni Klub Szövetség Országos Bajnokságán csapattársammal Panov Maximiliánnal a Díjugrató Csapatbajnokságot nyertük meg. Ezzel a szép eredménnyel zártam Póni Klubos éveimet.

Tavaly tettem a rajtengedély vizsgát és idén már részt vettem a Magyar Lovas Szövetség két díjugrató versenyén is, ahol 4. illetve 1. helyezést értem el. Nagy álmom volt elkezdeni a lovastusa versenyzést, amibe szintén idén csöppentem bele és legelső versenyemen, Kaposváron A0 kategóriában az első helyet hoztam el.

Lovam Hiton Hannibál egy 8 éves, sárga herélt. 3 éve mondhatom magam büszke és szerencsés tulajdonosának. Nagyon szeretek vele dolgozni és ki merem jelenteni, hogy ő a legjobb barátom, mivel teljes mértékben megbízhatok benne. A továbbiakban vele szeretném folytatni a militaryzást a legmagasabb szintig, aztán meg még meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.

Nagyon köszönöm a sok segítséget és támogatást edzőimnek és a családomnak!