Gyereknapi Kupa a Nemzeti Lovardában

Gyermeknap alkalmából Póni Klub versennyel és ingyenes lovaglással várja a családokat a Nemzeti Lovarda.

Érdekelnek a lovak és a lovaglás? Pillants be ebbe a különleges világba és látogassatok el családostul Magyarország egyik legnevesebb lovas helyszínére, a hazai lovasélet központjába, a Nemzeti Lovardába. A lovaglás iránt érdeklődők folyamatosan figyelemmel kísérhetik a szabadtéri pályán zajló izgalmas versenyszámokat. A gyerekek ingyenesen kipróbálhatják a lovaglást nagyszerű oktatókkal, kiválóan képzett iskolalovak hátán. A részvételhez előzetes online regisztráció szükséges. A regisztráció hamarosan indul.

A Póni Klub, Magyarország legnagyobb ifjúsági lovas szervezete ezúttal is izgalmas versenyszámokkal várja a jövő bajnokait, akik futószáras, díjlovas és díjugrató versenyszámokban mutathatják be felkészültségüket. A győzteseket és a résztvevőket is értékes ajándékok várják.

Versenyszámok:

  • Futószáras versenyszámok
  • Előkezdő díjlovaglás
  • Kezdő gyerek és ifi díjlovaglás
  • Haladó gyerek és ifi díjlovaglás
  • Caprilli
  • Díjugrató versenyszámok

Egyéb programok: kutya agility, solymászat, állatbemutatók, ugrálóvár.

A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Tovább a regisztrációhoz »

Tovább a facebook eseményhez »

LOVAGLÁS OKTATÁS – RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK:

A részvételhez előzetes online regisztráció szükséges. A regisztráció hamarosan indul.

Egy gyermek egy napon egy 15 perces oktatáson vehet részt. A résztvevők számára kobak viselése kötelező. A kobakot a szervező ingyenesen biztosítja.

A programban 4-18 éves korú gyermekek 70 kilogramm testsúly alatt vehetnek részt.

GYERMEKNAPI ADOMÁNYGYŰJTÉS

Segítsd adományoddal a rászoruló gyerekeket! Támogasd az Ukrajnából menekülő gyerekeket vagy az idehaza hátrányos körülmények között élő kicsiket. Adományodat – játékokat, könyveket, ruhákat, cipőket – 2022. június 5-ig, a Gyermeknapi Póni Klub Verseny végéig leadhatod a Nemzeti Lovardában kialakított gyűjtőponton.

Az adományok egy része a Gyermeknapi Póni Klub Versenyre ellátogató hátrányos helyzetű gyermekek napját teszi majd szebbé, a többit pedig a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet juttatja el az ukrajnai menekült gyermekeknek, valamint a hazai rászorulóknak.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*
*